Home
Karin van Buijtene
Pianoles
Overige lessen
Concerten
Foto/video
Tarieven
Coronaproof lessen
Contact

Karin van Buijtene

 

Een leven zonder muziek is voor mij ondenkbaar. Op vijfjarige leeftijd werd ik verliefd op de piano. De eerste pianolessen kreeg ik van mijn opa. 

 

In 1979 deed ik toelatingsexamen aan het Conservatorium in Zwolle en studeerde daar één jaar bij Nelleke Geesink, in combinatie met de studie Muziekwetenschappen in Utrecht. Vervolgens deed ik toelatingsexamen aan het Rotterdams Conservatorium, waarna ik ging studeren bij Michael Davidson.In 1987 behaalde ik mijn diploma Docerend Musicus. 

 

Tijdens- en na mijn studie heb ik veel samengespeeld, dit doe ik nog steeds met veel plezier. Ook treed ik regelmatig op met andere musici.Tevens volgde ik na mijn studie samen met hen lessen bij o.a. Margreet Honig, Marjes Benoist en Marien van Nieuwkerken.  

Als EPTA lid (European Piano Teachers Association) schrijf ik regelmatig artikelen over muziek voor het Piano Bulletin.Ook jureer ik en ben ik regelmatig juryvoorzitter bij de EPTA graadexamens in Amsterdam en Alkmaar. Ik volgde masterclasses bij Martijn en Stephan Blaak en Marietta Petkova. 

 

Sinds december 2018 heb ik les bij Marietta Petkova. Zie voor aanvullende informatie: www.mariettapetkova.com 

 

 

Momenteel ben ik werkzaam als pianodocente bij Pianostudio Karin van Buijtene en aan Artex-Kunstenschool Texel www.artex-texel.nl en bij Triade in Den Helder https://www.triade-denhelder.nl/ 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                 

 

 

 

Top

Pianoles Karin van Buijtene